dimarts, 14 de maig del 2013

CP CUBELLES 2-6 CP MALGRAT

Un Malgrat en quadro aconsegueix tres punts de la manera més fàcil davant un Cubelles que no va ser ni la ombra del que és.

Mal partit dels cubellencs que en cap moment van entrar-hi.
Des del primer minut es va notar que les sensacions no eren les bones. El Malgrat disposava de quatre jugadors de pista i un porter. El seu plantejament va ser perfecte, bona defensa i aprofitar totes les opcions en atac. En els 3 primers minuts de partit van xutar 8 o 9 vegades a la porteria, cosa que augurava un partit complicat. Ritme lent peró constant i moltes precaucions defensives. No va ser el Malgrat al que ens tenen acostumats, per exemple al Torneig 24 hores. Possiblement els cubellencs van desaprofitar una magnífica ocasió per guanyar el líder de la Lliga B, i com hem dit abans, no va ser ni la ombra del que és.

A la mitja part el marcador reflexava un 0-3 irreal perqué el Ferritxe va aturar 4 o 5 ocasions claríssimes ( sort en tenim dels porters). Als pocs minuts de la represa 1-3 ( Manel) que donava esperançes, que es van esvaïr un minut desprès amb el 4-1 que tornava a posar les coses al seu lloc. Amb el 1-6 al marcador i a manca de dos minuts per acabar pujava el 2-6 (Ernest) final.

Realment va ser un d'aquells partits en que et sap greu donar una imatge de joc tant pobre com la que vam donar davant tota la nostra afició ( cada vegada baixa més gent al pavelló, aixó és imparable !!!!!). Quan falta alegria en el joc és molt difícil jugar bé. Vist des de la grada semblava que els cubellencs vinguessin d'enterrament.

Tant sols hi va haver dos jugadors que van mantenir la intensitat i el ritme que calia, en Gil i en Paco Torres. En Paco va fer 2 pals seguits que ens van esperonar i gairebé ens fan trempar, peró divendres passat la cosa no pujava. La resta de l'equip ni fu ni fa, més aviat fu que fa, o molt de fa per a tant poc fu . . .

Què hi farem !!! Com hem dit en vàries ocasion, la lliga és mooooooolt llarga, i cal estar a les verdes i a les madures. I com va dir un " Todos los días no son domingo"
I seguim estant molt orgullosos del nostre grup, el nostre equip, els nostres seguidors i el nostre Club.

El que resta de lliga per als del Garraf no és fàcil. Queden els desplaçaments a Ripollet ( davant l'equip A, 2n classificat), la Garriga (6e classificat) i també la visita a Cubelles del Valldoreix (3r classificat) i per acabar la visita del St. Celoni ( a part del partit aplaçat a terres gironines)

El proper partit es jugarà dijous vinent a les 22:30 a Ripollet, davant el Ripollet A, segon classificat a la lliga. Tot ensenya i de ben segur que els quadribarrats faran servir la experiència acumulada per a no cometre els mateixos errors.