dimarts, 9 d’abril del 2013

CT BARCINO 0-2 CP CUBELLES

Magnífica victoria a domicili davant un dels equips més seriosos de la lliga. La segona etapa del Tourmalet liquidada amb solvència, patiment, i veterania.

Quan l'expedició cubellenca ha arribat al pavelló  hem compartit uns minuts amb els companys veterans  del CT Barcino. No hi ha res que uneixi més a dos grups que un rival comú, i si el sentiment és mutu, doncs més encara. Com l'any anterior ens ha acompanyat el nostre amic Cabada, cubellenc d'esperit peró barceloní de fet. I, com l'any anterior, ens ha donat sort per a endur-nos la victòria.

El partit ha transcorregut com cabia esperar: joc viu i ràpid (ja no per les nostres cames sinó per les dimensions de la pista), entrega total dels dos equips i lluita constant.
Els homes de Ferrer, avui absent, han plantejat un partit seriós i segur en defensa, avui quadro. Durant els primers minuts la bola i el control del joc ha estat dels visitants, fins que els blau i blancs han obert el quadro amb pressió a les valles i intents de robar boles al mig de la pista, i el ritme i la velocitat ha pujat.
En una jugada de murri David ha aprofitat un rebot per trencar el 0-0 del marcador.
El CT Barcino, que començava el partit amb només un canvi, ho intentava peró la defensa cubellenca abortava els atacs. Penso que avui no han estat del tot fins, sense desmerèixer la feina dels visitants, peró no lligaven ni arribaven com de vegades els hem vist fer.
Corrien els minuts fins que hem arribat a la mitja part amb 0-1. A la represa la tònica ha estat la mateixa, fins que David ha transformat una Falta Directa de manera magistral. 0-2. Faltaven 7 minuts per acabar que s'han fet eterns !!!!

El partit l'ha dirigit el Sr. Masdeu (previsible, com cada dilluns al CT Barcino), segons el meu parer no ha fet un mal arbitratge (tot i que el marcador de faltes ha acabat 17 a 7 pels barcelonins). Val a dir també que en els minuts finals, amb el 0-2 al marcador el Barcino ha aumentat la intensitat per intentar la igualada.

Hi ha hagut dues expulsions per targeta blava, una per a acada equip. Tot i aixó no ha estat un partit brut, ha estat disputat i en ocasions trabat, peró en cap cas hi ha hagut cap falta de respecte ni cap mala intenció per part de cap equip.

UxU

Ha estat un partit coral on tots els jugadors han aportat el seu granet de sorra sense que cap de nosaltres destaqués sobremanera de la resta. Excepte un. Pulpo, aranya, muralla, gato, dimoni, frontón . . . ens quedariem curts amb els adjectius que volguem fer servir per definir l'actuació del nostre porter Albert Primo Ferritxe Rovirosa I de Cubelles. Quina passada de partit ha fet. Els barcelonins s'han desesperat davant d'ell. Ho han provat de totes les maneres, xuts, pilotes punxadetes, remates a bocajarro, penalties, segones opcions de penalti, otro penalti . . . Caray con el primo.

La victòria d'ahir ens fa molt contents perquè ha estat davant un dels equips que millor rendibilitza els seus actius i que coneix la categoria a la perfecció, combinant un joc molt perillós en atac amb una defensa ben ferma. A més, ha estat un d'aquells partits disputats fins a l'últim minut. Si bé hi ha hagut entrades, caigudes, trompades contra els porters . . . en cap moment s'ha travessat la ratlla del que és joc net, joc competitiu i joc brut.

La nota negativa del partit ha estat la lesió d'un dels +50 del CT Barcino després d'un xut fort i sec d'un dels cubellencs que, per mala fortuna, ha picat a les mans i ha hagut d'abandonar el trinquet de joc. També hi ha hagut un altre lesionat barceloní, que després d'una bola picadeta a l'àrea per part d'un dels seus companys ha anat a parar al seu llavi superior.

El Post Partit va ser a la terrassa del CT Barcino, un dels Clubs amb més solera i solvència de Catalunya.
Com que la experiència és un grau i anem de pobres, el bocata ja ha passat a ser bocata, olives, patates xips, fuet, pernil, amanida d'arrós i galetes de postres. L'any vinent, que ens trobarem a la mateixa lliga els dos equips passi el que passi, ens quedarem a provar el menú que han lligat amb el Restaurant, segur.

En definitiva, bona experiència amb els amics del Barcino, bon hoquei, bon sopar i bon viatge,
Fins aviat.

Recordem a tots els que ens seguiu que divendres vinent, 12 abril a les 22:30, ens visita el Ripollet A.
Us esperem a tots al Pavelló de Cubelles.

PD: les fotos les he agafat del blog del CT Barcino, gràcies compis !!! hockeyvetebarcino.blogspot.com