dilluns, 8 d’abril del 2013

CP CUBELLES 8-2 RIPOLLET B

Primera etapa del Tourmalet particular solventada amb bona nota davant un Ripollet B que ho va intentar fins el començament de la segona part, quan la distància al marcador ja era gran.

El partit va començar amb la intenció dels cubellencs de marcar un ritme alt i intentar aprofitar totes les ocasions que es generessin en atac. No teniem cap ganes de patir i sabiem que el nostre potencial era superior al del Ripollet B. Tot i aixó no va ser fins al darrer segon de la primera part que va pujar el 3-0 que donava calma i tranquil·litat. I al poc de començar la segona el 4-0.

El partit va transcorrer amb la màxima esportivitat entre tots dos equips. El cert és que no recordo ben bé el tanteix, peró si que faltant 11 minuts per acabar el marcador ja era de 7-1.
El més destacable, en resum, del partit de divendres passat va ser que el nostre company Aitor va estrenar-se com a golejador. Va marcar un gol d'insistència i va ser l'últim a enterar-se que havia marcat. Moltes Felicitats !!!!

UXU
Ferritxe, segueix en la seva bona línea. Segon porter menys golejat del campionat.
Capi, encara que no pugui jugar, un altre cop va estar al costat dels seus companys. Capi, t'estimem!!!! David, ocasions va tenir, encara que nomes li va entrar una al fons de la xarxa. Cada cop s'entens millor amb el seu germa.
Manel, va obrir el marcador cubellenc amb una jugada de picaresca. Molt be en atac.
Belles, ben posicionat en atac, despres de buscar amb insistència la porteria contrària (però molta insistència, eh), va aconseguir el seu golet.
Paquito, bona defensa, bona colocacio en atac. Va dispossar de varies ocasions per marcar, pero no va poder ser. Has de estar más seguro y tranquilo cuando recibes la bola (crítica constructiva), Has de creer más en ti.
Ernest, el bigolejador de l'equip. Amb un gran gol.
Jardi, bona defensa i ben posicionat en atac, li va faltar pujar una mica mes en atac. Era un partit on hagues pogut fer-ho.
Gil, participatiu, molt be en atac, golet i....pique a la taula golejadora amb el seu cunyat.
Aitor, felicitats pel teu primer gol!!!!  T'ho mereixies.
Montesinos, va haver de marxar a la mitja part, es lo que tiene tener un bebé en casa. Que se mejore. Jose, gracias por apoyarnos en todos los partidos que disputamos tanto en casa como fuera.

Afició, una afició 10 !!!!! Soys los mejores!!!!!  Gracies a tots!!! La Penya ElUnoYElOtro, mares, pares, parelles, amics, jugadors de la base . . . . Sou Collonuts !!!

Un cop acabat el partit vam fer la foto de rigor entre els dos equips i vam disposar-nos a sopar per recuperar forces i explicar batalletes, com sempre.

I fins aquí la crónica d'una bona nit de divendres amb hoquei veterà, que avui toca Sant Tornem-hi i divendres també.