dimarts, 16 d’abril del 2013

CP CUBELLES 2-1 RIPOLLET A

Disculpeu la demora en publicar la crònica però la tercera crònica en una setmana ja em feia una mica de mandra. . .

Gran i treballada victòria davant un Ripollet A que no va deixar de lluitar durant els 50 minuts de partit i va demostrar per què ocupa la segona plaça a la taula de classificació.

El partit va ser llarg, molt llarg per a tots dos equips. El dia anterior els amics del Ripollet havien jugat davant el GEiEG i els cubellencs contaven el tercer partit en 8 dies. L'equip A del Ripollet és un equip jove ( Veterà) ben conjuntat i amb una idea ben clara de quin hoquei han de practicar. Defensa individual i control de bola van ser les seves armes. El Cubelles va prendre precaucions defensives montant un quadro ben plantat.
Sembla ser que és el mateix equip amb el que competien a 2ona Catalana fa uns anys quan a Cubelles també hi havia equip de Catalana.
Aquesta victòria ha estat de les mès celebrades per l'entitat del rival i per la manera d'aconseguir-la, a falta de 90 segons per acabar el partit amb una genial finalització del nostre company BELLES.


Uxu

Ferritxe: Sense paraules per definir com esta jugant aquest ultims partits. ES-PEC-TA-CU-LAR.
Capi: Ausent per la seva operacio, va estar al cap de tots. Va per tu aquesta treballada victoria.
David: Gran gol amb gran asistencia d'Ernest. Es va buidar dins la pista i va treura de pollagera sobretot al seu marcador.
Manel: Partit perfecte, el referent de l equip. Es nota quan ell esta dins la pista.
Belles: Va marcar el gol de la victoria en un bon pase del David al contratac. Ben situat.
Paquito: Bon partit, bona defensa i be situat a l atac. Va buscar el gol, pero sense sort.
Ernest: Va servir una gran asistència en el primer gol. Contundent a la defensa i desafortunat de cara a porteria. Ho va donar tot.
Jardi: Gran partit. Ultimament esta jugant millor que a principi de temporada. No arrisca, fa els pases facils i aixo l'equip ho nota, ja que juga mes tranquil.
Gil: Un altre company que es desfonda quan esta a la pista. La seva envergadura serveix per intimidar als davanters contraris. En atac ben posicionat.
Aitor: Per motius laborals no va poder ser per disfrutar de la victoria.
Montesinos: Si el Ferritxe va estar espectacular, que dir d ell. IM-PRE-SIO-NAN-TE. No va poder fer res en el gol encaixat.
AFICIO: Sense paraules.... no tinc adjectius per descriure la gran aficio que tenim. Una trentena de personas aproximadament (potser em passo, pero el xibarri i els crits d'ànims van ser excepcionals).

 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=a48bb4e0ce&view=att&th=13e121ba481b5834&attid=0.1&disp=inline&realattid=1432463160825085952-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8021SC3gRw-Z8t0fCBr2Wx&sadet=1366103524122&sads=UHEY47lKbeaVDjDoQIgcnWzQ540

Un cop acabat el partit, sopar de germanor entre els dos equips i els aficionats que van venir al Pavelló.

Per rematar el Tourmalet particular cubellenc aquest divendres ens visiten els nostres veïns de Vilanova i la Geltrú. De moment hem fet el pleno, tres de tres, esperem aconseguir la quarta victòria de quatre partits. El partit serà a les 22:30 i esperem que es pugui veure un bon partit d'hoquei patins i un bon ambient al pavelló, només aixó. Recordem que a la primera volta el resultat va ser d'empat 3-3.

1 comentari:

  1. He accepts the repentance of His creatures, of whomever He chooses of His servants.
    We might be alive during this Ramadan but what is the guarantee that we will reach the next Ramadan.

    Thus are deluded those who are wont to reject the Signs of Allah.


    Feel free to surf to my web page: 99 names of allah [https://islamicmuslimsproductsfinder.com/names-of-allaah/]

    ResponElimina