dissabte, 16 de març del 2013

CP CUBELLES 4-2 GEiEG

Amb un ànim baix i mitja temporada a l’esquena, els dos equips disputen un partit tens al marcador i feixuc al crono. No ha estat un partit brillant per cap de les parts tot i que els gironins han fet el viatge sense cap canvi a la banqueta.

Tot just una setmana després del anterior partit, i sense cap entrenament al mig, es disputava el segon partit de la segona volta de la Lliga Veterans B.
El partit ha començat amb un terrazo que relliscava per tots. La humitat, el vent, les cames. . . El ritme de joc no era massa viu. La disposició táctica inicial dels cubellencs ha canviat.

0-1
S’ha avançat el GEiEG al minut 9 amb una jugada ben finalitzada.

1-1
No hem trigat a empatar en una jugada col·lectiva finalitzada amb una rematada  TAL COM VE (homenatge a F. Carnisser).
S'ha de reconèixer que els gironins han sabut fer el seu partit de manera perfecte. No oblidem que aguantar 50 minuts a veterans sense cap canvi no és fàcil, gens fàcil.

2-1
Bona jugada personal de Manel Perez que demostra per que és un dels màxims realitzadors de l'equip.
Quant el marcador reflexa un gol més per part teva et dona molta seguretat.

2-2
Potser no tanta. . . . Un remat aeri, anunciat minuts abans, tornava l'igualada i els nervis. Un d'aquells gols que et torna a la realitat i et recorda que no et pots refiar.

3-2
A falta de 2 minuts per la mitja part golarro de Gil que finalitza sense angle una jugada treient petroli d'on no hi havia res.

Segona part

La intenció de l'equip que dirigeix Borja Ferrer era aumentar el ritme en la defensa i no aturar la bola en atac. La intenció hi era, i tant.

La segona part s’ha fet llarguíssima. Domini local que no concretava per culpa de la precipitació, i atacs perillosos amb contres d’infart dels visitants.  Els gironins han fet treballar de valent en Sergio que ha tingut un dels seus dies més inspirats. La defensa ha fet aigües. Quant diem que els nostres porters ens mal acostumen ho diem de veritat.
Durant 23 minuts i mig no hi ha hagut manera de lligar i marcar gol. Fins que en un contraatac de llibre pujava el quart que sentenciava el matx.
No ha estat un partit maco de veure però ha estat un partit per no deixar de veure'l

4-2 final

Mirant la classificació podría semblar previsible la victoria local, peró havent vist el partit han estat 3 punts ben guanyats i molt treballats.

Pel que fa al àrbitre, Sr. Redondo, no ha tingut massa feina, a part del desgast instructiu (nota mental: seria hora de fer un cop d’ull al Reglament actual)

Sopar de germanor entre els dos equips que ens ha servit a tots els “iaios” per agafar forces despres del degast. Tal i com ha dit el Veterà més veterà del GeieG avui, despres de sopar, " i que seguim molt de temps veient-nos !"

UxU

Ferrixe: Fonamental. No va tindre el seu dia peró és imprescindible a l'equip.

Paco: Presencial, ni fu ni fa. No no , és conya . . . Puntal del equip i imprescindible. Quan la feina passa despercebuda és señal que està ben feta.
Aitor: Voluntariòs i conscient.  Cada cop ho esta fent millor. Paciència . . .
Manel: Exigent i contagiós. Ha marcat un autèntic gol super-classe. Avui les marxes no entraven.Un gol seu va servir per comensar la remontada i....penal als huevos !!!

Gil: Llest i referent. Gran partit i gran gol.

Jardibé en defensa, Va buscar insistentment el gol, pero no va poder ser.
Toni: tot i no jugar per una lessio, va estar al costat del seu equip. Anims Capi, estem amb tu!!!
David: desconcentrat en defensa. En atac tres asistencias van servir per fer tres cops.
Belles: Fotògraf improvisat. Baixa per una petita operacio.
Ernest:Ultimament les coses li surten forsa be, grans gols.
Montesinos: Gran segona part. Va mantenir la porteria a 0 durant la segona part.
Rafa: Vamossss!

Public: Com sempre.... DE P-U-T-A M-A-D-R-E!!!!!