dijous, 22 de març del 2012

CP CUBELLES 4-2 HC ESPLUGUES

Nit plujosa i freda a la costa del Garraf.
Partit trabat i treballada victoria davant un rival lluitador. El Cubelles ha sabut mantenir la compostura davant un rival que s'ha trobat un gran Ferritxe.

( Foto de família)

1-0 Gol del Gran Capità amb un remat de llibre des del mig del quadro visitant.
1-1, just despres del gol visitant els cubellencs han marcat el 2-1 amb una jugada preparada. Cop psicológic. El partit anava pujant de revolucions (a ritme de Veterans, ja m'enteneu). Passaven els minuts i el Cubelles ha hagut de tirar de variants tàctiques defensives, al temps que l'Esplugues pujava la intensitat defensiva. Cal fer un apunt respecte al porter de l'Esplugues, que ha estat molt i molt bé durant tot el partit, ho ha parat gairebé tot, excepte la tonta . . . L'equip local ho intentava i ho intentava. Fins que ha arribat el 2on gol visitant en un penalti ben transformat, 2-2. LA TONTA ha tornat a sortir.
3-2 i quedaven 12 minuts per acabar el partit. El partit el dirigia el col·legiat Sr. Redondo. Val a dir que el porter visitant li ha dut la contrària en un parell d'ocasions.

L'angoixa de guanyar, de jugar a casa, de tornar a trobar-nos i tot plegat ha fet acte de presència, sobretot quan ens veiem superiors sense fer-ho patent. Però no hem caigut a la trampa. La trampa de deixar-te anar i no pensar. "Nuestro peor enemigo seguimos siendo nosostros mismos" ( Hechos contra el decoro) I llavors ha aparegut el David, que en una falta directa molt ben executada  ha donat ales. 4-2.

Tranquil·litat, relativa. Els amics d'Esplugues ho han provat de totes maneres, però avui el Ferritxe tenia un imàn a les guardes. Ha parat inclus d'esquenes.

En realitat ha estat un partit d'aquells que podiem haver guanyat qualsevol dels dos equips, però hem guanyat nosaltres. La Fortuna ha estat del nostre costat, aixó va com va.
A les grades s'han fet sentir. Ja podem dir que tenim un pùblic fidel que ens anima i celebra els nostres gols. Hauriem de organitzar una trobada entre tots els que ens ho passem bé amb aixó dels Veterans. Aquí ho deixo.

1,2,3 ... CUBEEEELLES !!!!!!!!!!!!!!

Per sopar,

Avui teniem una sorpresa a Can KBE KBO.


La Mónica ens ha preparat una molt bona alternativa al menú habitual. Segurament d'aquí a pocs dies podrem anunciar una notícia relacionada amb els nostres amics . . .


1x1

Ferritxe: E S P E C T A C U L A R
Paco: Sacrificat. Durant tot el partit ha entes les necessitats de l'equip i gairebé ha trobat la recompensa del gol en un penalti.
Toni: Golejador i pràctic. Ha obert el marcador. La meva teoria és que quan ell marca el primer gol és victòria segura, penseu-hi. Ha rematat un passe que no era per ell, de manera magistral, com un autèntic davanter centre.
Ernest: Defensiu i golejador. Tot i les pèrdues de bola a mitja pista ho ha compensat amb dos golets quan feien falta, amb gols d'estratègia, LA TONTA.
David: Molt important. La seva feina durant els 50 minuts ha estat impagable. S'està convertint en el motor de l'equip, i li ha marcat un gol de falta directa a un dels millors porters de la lliga. Llàstima que no ha pogut sopar amb tots nosaltres.
Sergi Jardí: I M M E N S. No fa ni una setmana que li van obrir el front i ha jugat al costat dels seus companys. Les circunstàncies ho requerien. El gol no és important, ja arribarà, segur. És més important l'aportació a l'equip.
Montesinos: Intel·ligent. Durant l'escalfament no s'ha trobat bé i davant l'actuació del Ferri ha pres una decisió encertada. Tot suma.
Afició: MOLTES GRÀCIESSSS!
Baixes vàries: vaaa, espabilau que la lliga s'acaba.



Proper partit divendres de la setmana vinent a les 22:30, desplçament a Ripollet. Des del Club ens han demanat calma a l'hora d'organitzar els autobusos d'aficionats. Es comentava que estaria bé aprofitar el desplaçament i fer una activitat conjunta entre els seguidors i la plantilla.

5 comentaris:

  1. Victoria molt important i molt treballada per tots els components d'un equipo que cada día, cada setmana va creixen i creixen com de forma espectacular.
    MOLTES FELICITARSE COMPANYS!!!!!!

    ResponElimina
  2. Gran partit companys !!!!! Felicitats a tots !!!!!! Gran crónica y "grans" gols (eh Ernest???) Som l'ostia !!!!!

    ResponElimina
  3. somosssss grandes grandesssssssssssssssssssss aixo a de fer historia

    ResponElimina
  4. Algú sap què han fet el Calafell i el Vilanova A ????

    ResponElimina